Fuvarozás Szegeden

Fuvarozás Szeged

Fuvarozás Szegeden és környékén

Cégünk fő profilja a fuvarozás, szállítás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások Szegeden és környékén. Járműveink kifejezetten bútorszállításra, költöztetésre lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Szolgáltatásunkat a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása.

Fuvaroztasson velünk!

Megfizethető megoldást kínálunk! Felkészült szakemberekkel segítjük a fuvarozást belföldön. Nagy múltú szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezért felelősséget merünk vállalni az áru felől, amit velünk szeretne szállíttatni. A fuvarozás Szeged esetében kedvező árak mellett elérhető.

 

  • Szakszerű, felkészült kollégák
  • A hét minden napján elérhető
  • 30 év tapasztalat
  • Minőségi és gyors kiszolgálás
Fuvarozás Szeged

Miért Bennünket?

Fuvar, fuvarozás Szeged, áruszállítás

Áruszállítás, fuvarozás, bútorszállítás, belföldi szállítás, belföldi fuvarozás, közúti szállítás, házhozszállítás – Szeged területén belül vállalunk áruházból történő bútorszállítást is.

Feature Image

Minden nap

Feature Image

Gyors szállítás

Feature Image

Tapasztalt

Feature Image

Megbízható

Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit. Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.
Igen, amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.